Vores Koncept

 

Vi har løftet bekvemmeligheden til et nyt niveau. Er du interesseret i en anden form for måltidsløsninger, som ikke kun indeholder komponenterne til måltidet, og hvor du selv skal bruge tid på indkøb af tilbehør og sluttilberedning, så er Det Danske Madhus den perfekte løsning. Vi leverer hele måltidet til døren - spiseklart.

Med vores koncept behøver I ikke være enige om aftenens menu. Du kan altid vælge de retter, der er lige præcis dine livretter, og det kan den øvrige husstand også. Vi tilbyder et udvalg af komplette måltider, forretter og desserter til 1 person samt kød og sovs pakket i portioner, der passer til 2-4 personer. Du kan også bestille enkeltkomponenter som pandestegte frikadeller, kartoffelmos eller høns i asparges. Du vil hver lørdag modtage en e-mail med forslag til næste uges menu.

MAD GØR GLAD

Vi tror på, at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad af de bedste råvarer.

Det Danske Madhus leverer hjemmelavet mad, som alle generationer kender og elsker. Vi har gjort det nemt for dig, vi leverer nemlig komplette måltider lige til døren. Når sulten melder sig, skal du bare varme maden, anrette den og så er det spisetid. Det passer derfor perfekt ind i en travl hverdag med job, skole og fritidsaktiviteter, hvor der måske ikke er tid til at samles om middagsbordet. Alle får et ordentligt måltid, der er varmt, når man har tid til at spise.