Så nemt bestiller du

 

Når du skal bestille mad hos os, gennemgår du 3 enkle trin.

For at kunne bestille mad skal du være oprettet som bruger: Opret mig.

1. Indtast dit postnummer

Indtast dit postnummer, så vi kan finde tilgængelige leveringsdage til dig.

2. Sammensæt din menu

Du kan frit vælge mellem komplette måltider, forretter og desserter til 1 person, kød og sovs pakket i portioner, der passer til 2-4 personer. Du kan også bestille enkeltkomponenter som pandestegte frikadeller, kartoffelmos eller høns i asparges. Du vil hver lørdag modtage en e-mail med forslag til næste uges menu.

3. Bestil maden og afvent levering af maden til din hoveddør

Du kan først afslutte din bestilling, når du har oprettet dig som bruger. Her skal du oplyse navn, adresse, betalingsoplysninger og leveringsfrekvens. Det er også her, du kan se, hvornår vi leverer i dit område.

Vi leverer maden ved døren. Er du ikke hjemme, kan du i forbindelse med bestillingen notere, hvor maden skal placeres, når vi kommer med den. Læs mere om muligheden for dette i vores handelsbetingelser.

Maden vil blive leveret af en af vores chauffører ca. en uge efter, at du har bestilt. Bemærk at du bestiller for minimum 200 kr.

VÆLG MELLEM FAST LEVERINGSORDNING ELLER ENGANGSLEVERING

Du har altid mulighed for at prøve vores mad en enkelt uge, men du kan også vælge at få fast levering af mad, med vores abonnementsordning, hvor du får leveret mad enten hver uge, hver 2. uge eller hver 3. uge. Vi registrerer din ønskede leveringsfrekvens, når du opretter dig som bruger.

Har du valgt fast levering, sender vi dig hver uge en madplan med det antal retter, du har valgt at få leveret. Du kan frit skifte de udvalgte retter, hvis der skulle være noget, som ikke falder i din smag. Er du tilfreds med menuen, skal du intet foretage dig, og du får leveret den mad, der er beskrevet i menuplanen.

Du har naturligvis altid mulighed for at afbestille din mad, enten for en periode eller permanent. Det skal blot ske inden for den angivne deadline.